Svendborg med flere trægulve end nogen anden by

Hvad menes der med mange trægulve i Svendborg? Så er det såre simpelt, for næsten alla boliger i Svendborg og omegn har trægulve. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve i forskellige træsorter, gulvbehandling og overfladestruktur. I forbindelse med en gulvafslibning er der en række ting man skal være opmærksom på. Støv vil forekomme ved enhver form for gulvafslibning, det kan ikke undgås. Men med de nye gulvslibemaskiner, der anvendes nu om dage, har meget effektive sugere som opsamler hovedparten af alt den støv som dannes ved en gulvafslibning.

Gulvafslibning i Svendborg

gulvafslibning svendborg og omgen. Fåborg, Nyborg, Assens og andre steder på Fyn afslibning og afhøvler vi trægulve. Eventuelt med en gulvbehandling med olie, lak, lud, sæbe eller noget helt tredje. Middelfart og Bogense for ikke at glemme Kerteminde som byer hvor vi hyppigt udfører gulvafslibningGulvafslibning i Svendborg støver lige så meget, eller nærmere lige så lidt, som gulvafslibning alle mulige andre steder. Målinger har vist, at en gulvslibemaskine opsamler op til 98% af alt den støv som vil fremkomme ved en afslibning. En anden ting man skal være opmærksom på er støj. En gulvafslibning støjer og larmer faktisk rigtig meget. Derfor udføres en gulvafslibningen med høre værn, og er man, som kunde, tilstede i boligen under selve afslibningen, kan det være nødvendigt at lukke døre og tage dutter i ørerne. Et andet forhold der er vigtig ved et trægulv, er at beskytte gulvoverfladen imod smuds og snavs. Dette gøres ved at have gode måtter uden- og indenfor hoveddøren. Endvidere tilrådes det at have filtdutter under stoleben og bordben for at beskytte gulvoverflade, især omkring spisebordet.

” Det gør en stor forskel at benytte en professionel gulvmand istedet for at udføre gør-det-selv gulvarbejde “

Gør-det-selv gulvafslibning

gulvafslibning svendborg og omegn. Her afslibes trægulvet med sandpapir hvorefter der påføres hvid lud, hvid lak eller måske hvid olie som her på billedet. Der findes dog en række andre former for gulvbehandling, herunder olie, lak, sæbe, voks eller lud. Bearbejdning af trægulve kan udføres som gør-det-selv arbejde eller man kan få en professionel gulvmand eller gulvfirma til at hjælpe sig. Gør-det-selv gulvafslibning er en mulighed hvor udlejning af gulvslibemaskiner foretages i større malerforretninger, gulvbutikker eller byggeforretninger. Gulvsliber leje er forholdsvis billig hvor der skal benyttes et sæt maskiner bestående af følgende: En stor båndsliber, kansliber, hjørnesliber, polermaskine samt industristøvsuger. Mange tror fejlagtig at en gulvafslibning udføres med en enkelt gulvsliber, men dette er langt fra tifældet, idet det er nødvendigt med afslibning af hjøner og kanter. Endvidere er de fleste former for gulvbehandling afhængig af en mellemslibning, en slibning af at trægulvet eller overfladebehandlingen på en sådan måde at der kan påføres en ny gulvbehandling. Det kan også være en rondelsliber hvor en polering vil opfriske gulvoverfladen.

Det lokale gulvfirma i Svendborg

Uanset om du bor i Fåborg, Nyborg, Odense, Assens eller andre steder på Fyn, er vi det lokale gulvfirma. Det lokale islæt er ikke til at kimse af når der skal vælges en gulvmand til udførelse af gulvarbejde i Svendborg og omegn. Her kender vi betingelserne, mange trægulve og ikke mindst de mange etagebeboelser og almennyttige boligområder. Kontakt os gerne, det er gratis og helt uforpligtende.

NOTE: Vi svarer på alle spørgsmål og hjælper dig gerne med gulvinspiration og vejledning til en opfriskning og renovering af dit gulv.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote