Odense hvor trægulve er en stor del af boligfladen

I Odense har vi udført mange gulvafslibninger og behandlinger af trægulve. Vi har kontor og base i Odense midtby og det er herfra vi hjælper alle vore kunder på Fyn. Dog skal det siges, at vi er landsdækkende men har langt de fleste gulvarbejder i Odense og på Fyn.

Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling er vores primære arbejdsområder. Ja, vi laver faktisk ikke andet en at opfriske gamle og slidte trægulve med en gulvbearbejdning og ny gulvoverflade. Odense har altiv været den primære by for os og vore medarbejder som hovedsageligt bor her. Gulvafslibning er en bearbejdningsproces hvor den gamle og slidte overflade fjernes. Vi sliber helt ned til det rene træ, hvorefter gulvet får en ny gulvbehandnling:

  • gulvafslibning i Odense, byen hvor der er rigtig mange gamle trægulve. Mange trægulve i odense er i en rigtig god stand andre må opfriskes. Lad os klare det sidste så fyn bliver finLak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks
  • Olie

Normalt benyttes en lakering, men idag er der flere og flere kunder som ønsker noget andet.

NOTE: Det matte og rustikke look er én ting, og det blanke og glansagtige noget andet. Voks og olie kan poleres så den bliver helt blank.

Gulvafslibning er en specialitet

En normal gulvafslibning tilpasses gulvets beskaffenhed og der benyttes det antal afslibninger som nu engang er nødvendigt. Det kan være en fuldslibning, grovslibning, mellemslibning, letslibning eller blot en pudsning. Hvad der er nødvendigt bestemmer trægulvets overflade og opbygning. Inden enhver form for gulvafhøvling eller gulvafslibning iværksættes vil trægulvet blive tjekket og vurderet på forskellig vis. Der udføres en gulvvurdering, et gulvtjek, hvor det fastslås om trægulvet i det hele taget kan afslibes.

” Hos os er gulvafslibning en specialitet hvorimod mange andre gulvfirmaer har det som en bibeskæftigelse. “

odense gulvafslibning og afslibning på hele fyn. Fåborg, Svendborg, Middelfart, Assens og Nyborg bare for at nævne nogle stykker. Gulvbehandling med lak, sæbe, lud, olie eller måske voks

 

Gulvvurdering og gulvtjek i Odense

Såfremt det kan, vil gulvtjekket fortælle konditionerne for træoverfladen og hvad der er nødvendigt for at gulvarbejdet udføres på en håndværksmæssig korrekt måde. Er det en gulvafhøvling der er nødvendigt eller blot en gulvafslibning? Dette er et spørgsmål om vurdering af gulvet. Der er ingen tvivl om at når et trægulv skal opfriskes, er der ingen grund til at fjerne mere af træet end højest nødvendigt. En blid og nænsom afslibning er forventelig fra et hvilket som helst professionelt gulvfirma, idet der ikke er grund til at fjerne mere af træet end højest nødvendigt. Omvendet må der også fjernes det der er nødvendigt for at træet kommer til at fremstå ‘trærent’ så der kan påføres en ny overflade. Netop det forhold at alt den gamle overflade fjernes helt er essentielt og meget vigtig for selve behandlingen idet det aldrig kan betale sig at springe over hvor gærdet er lavest indenfor gulvarbejder af den ene eller anden slags. Vi ser det altid når der er en efterbehandling af en eller anden slags, hvor enhver mangelfuld afslibning viser sig ved skjolder og pletter i det ny behandlede trægulv.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes