Gulvmode og gulvtrends der virkelig sætter standard

Gulvmode og trends er indenfor gulvbranchen vigtige parametre i valget af trægulv og gulvbehandling. Et er især fra det sydlige europa hvor der kommer impulser vedrørende klinkegulve, marmorgulve og andre former for naturstensgulve. Hvad træ og trægulve angår er der førende gulvproducenter og savværker som har den trendsættende rolle. Det er dog sjældent at det lykkes i Danmark, idet danskere har en helt klar holdning til hvad der er pænt og som passer til os. Dansk arkitektur, boligindretning, møbler og design er elementer som påvirker os og som vi værner om. Derfor har vi en helt klar mening om hvilke typer trægulve der passer bedste her.

Gulvmode er uomtvistelig

Det kan ikke undgås at jeg lader mig fascinere af alle de hjem jeg for lov til at se. Det gør også at jeg per automatik sammenligner mennesker, deres hjem samt trægulvene hvor de bor. Man alligevel er de bolig og hjem som tænder mig allermest i mit professionel virke er dem der giver mig en følelse af at træde ind i en verden som er så ufattelig anderledes end normen og hvad jeg ellers er vant til.

Ingen indflydelse fra gulvmode

gulvmode har indvirkning på mange ting, herunder hvordan det visuelle bliver i boligen. Gulvtrends og gulvmode hører tæt sammen og skaber et ny og moderne indgangsvinkelDe hjem der oser af personlighed når det gælder boligindretning og valg af trægulve er dem der giver mest inspiration og er præget af en utilsløret individualitet. Denne slags hjem giver ikke efter for moderne luner, trends og andet i det offentlige rum og de bærer ej heller præg af at være beboet af folk der er totalt fremme i skoene når det gælder indretning og design. Derimod er de præget af personlighed og fornemmelse af rum som afspejler et naturligt levet og farverigt liv med en helt egen sans for stil.

Trægulvene der bliver smukkere og smukkere

Det er langt fra fordi jeg kan forestille mig at leve i et sådant hjem som udefrakommende, men det er lige netop deri at pointen ligger. En sådan bolig overrasker mig gang på gang o lærer mig altid noget nyt. Jeg ser trægulvene og ser hvordan de fungerer i forskellige boliger, og jeg går altid derfra med en fornemmelse af at jeg kender ejerne meget bedre fordi jeg er kommet ind i deres private verden og se hvordan deres trægulve fungerer.

“Trægulve er som mennesker, det bliver smukkere og mere grå med tiden”

Personlighed afspejler trægulvet

Jeg oplever også som gulvmand hvordan især børnefamilier og karrieremennesker lever med nutidens hæktiske livsstil. Det er for de fleste mennesker svært at finde tid og energi til virkelig at personliggøre og individualisere deres måde at leve på. At benytte deres trægulv som udgangspunkt til boligindretning og gå op imod strømmen for at skabe en vej der passer til deres egne og familiens helt særlige behov. For vi har alle den følelse af, at det eneste sted hvor man virkelig føler at have indflydelse på eget liv er i ens eget hjem og bolig. Derfor er det også her at vi forholdsvis enkelt kan lave ændringer der kan matche personligheden i indretning og stil. Herunder anskaffelse af møbler og interiør men så sandelig også i farvelægning af hjemmet og tilpasning af gulvet til den personlige stil.

gulvmode 3

Den indre ro

Vores hjem og bolig deler vi med andre, især når vi har gæster af venner, bekendte og familier. Vores hjem er det sted der virkelig tilhører os allermest hvor både vi og vore gæster skal få et nært og ægte forhold til. Det skal være et sted hvor man kan nyde at være med velvære og hygge i form af indretning, kunst på vægge og naturligvis et smukt trægulv. Det skal være stedet hvor man kan holde ud at være i et sagte tempo selvom den ydre verden bevæger sig hurtigt udenfor. Her skal man kunne trække sig tilbage til hjemmets personlige verden og hente styrke og ro i farver, indretning og den naturlige harmoni som vægge, lofter og trægulve giver.

NOTE: Det smukke, det æstetiske og flotte hænger sammen med den personlige stil. 

Gulvrengøring og gulvpleje

En personliggørelse af sit hjem er en tro mod sig selv. At vælge de farver på lofter og vægge som falder ens hjerte nært samt at have et trægulv med den rette overflade, farver og nuancer er meget værd for den personlige stil i boligen. Og her skal gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse naturligvis tages med i betragtning. Det er den ærlighed overfor sig selv der skaber velvære og tilfredshed ved at være i sin bolig. For at være helt tilfreds med sine omgivelser og at vi som professionelle afslibning og andre håndværkere kan hjælpe dig er du først og fremmest nødt til at komme i kontakt med den måde du lever på men også at du har behov for professionel til at realisere dine ønsker til indretning af boligen.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote