Gulvlægning – Vi lægger dit nye gulv til lavpris. Ring idag

Gulvlægning og gulvmontage skaber det rette gulv.

gulvlægning og gulvmontering. her ses gulvbtædder klar til at blive lagt.  Gulvlægning bør udføres af en gulvmandTrægulve holder nærmest i evigheder, men trægulve holder naturligvis ikke til alt. Vand, der ikke lige har med kortvarig rengøring at gøre er af det onde, og så skal der måske lægges nyt gulv i et område af rummet – eller i værste fald er der brug for en gulvlægning af et helt nyt trægulv i hele rummet.

For eksempel kan en gulvafslibning ikke rette op på vandskader, der er sket over længere tid på virkning af vand. Typisk møder man for eksempel en vandskade fra dryppende radiatorer eller fra en tagskade der igen og igen giver vand på et område af gulvet. Det kan også være fugt i fugtige kældre, der ødelægger gulvet.

Delvis gulvlægning får trægulvet til at se helt nyt ud

Gulvlægning udføres forskellige afhængig af hvilket gulv der skal lægges.Alligevel er der ingen grund til at fortvivle. En gulvafslibning retter op på medtagne og misfarvede overflader af trægulvet, og et godt firma, der yder gulvservice, kan naturligvis også klare at reparere mindre områder af trægulvet ved at fjerne det dårlige træ og erstatte det med helt nyt træ. Dette skal naturligvis ske, så man meget vanskeligt ser, at der er foretaget en reparation.

Gulvservice og rådgivning om ny gulvbehandling

gulvlægning af stavparket i sildebensmønstre. Gulvlægning af plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Lad din gulv specialist klare opgavenDen færdige overflade af trægulvet vil fremstå som helt nyt træ, når de øverste par millimeter er fjernet af træet. Denne proces udføres med en gulvafslibning, som lidt efter lidt fjerner den gamle overflade. Under det gamle, mørke træ er træværket helt frisk og jomfrueligt lige parat til at lyse stuen eller kontoret op i årevis.

Nu skal du bare gøre op med dig selv om dit nye trægulv skal stå naturligt eller om det skal have en beskyttende overflade i form af en ludbehandling eller om det skal lakeres eller bejdses.

Hvad er gulvlægning?

Der findes mange forskellige former for gulve og gulvbelægning, og hvor type har sine metoder hvorpå de lægges. Mange kalder også processen for gulvmontage, men det kommer helt an på hvilken type gulv det er. Jeg kan blandt andet nævne følgende materialer til gulvbelægning:

  • gulvlægning af trægulve. her ses gulvlægning af en laminatgulv som klikkes ind in hinanden med et klik systemBeton
  • Vinyl
  • Tæppe
  • Linoleum
  • Natursten
  • Klinker
  • Træ
  • Kork

og naturligvis en række andre. Hver især er kendetegnet ved den visuelle forskellighed men også hårdhed, slidstyrke, rengøringsvenlighed og mange andre ting. Fordele og ulemper må tages op når det nye gulv til boligen skal vælges, og her kan du med fordel kontakt os eller din lokale gulvmand. Her vil du kunne få gode råd og vejledning om hvilke gulvtyper der er bedst egnede til boligens forskellige rumtyper.