Gulvarbejde

Gulvarbejde tryller dine ridsede, nedslidte og grimme gulve til nye. Med gulvbehandling, gulvafslibning eller gulvafhøvling forvandler vi dine trægulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvarbejde, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan klare gulvudskiftninger, og vi kan montere helt nye trægulve. Lad os også hjælpe med gulvbehandlinger af dit eksisterende gulv, så det igen vil blive som nyt. Uanset hvilken slags afhøvling af trægulve du er interesseret i, så står vores dygtige gulvfolk altid klar til at bistå dig med kort frist.

Hvor foretages billig gulvarbejde?

Diverse danske huse og lejligheder har en eller anden variant af trægulve. Fliser og klinker som gulvmateriale, er blevet på mode i opholdsrum. Ikke desto mindre har træ nogle karakteristika, der bevirker, at mange vælger trægulve i deres entré og soveværelser. Udover træ som materiale findes der f.eks:

  • Gulvtæpper
  • Klinker
  • Vinyl
  • Skiffer

Kvalitets gulvarbejde giver smukke parketgulve og plankegulve

?
Bræddegulve er solide og mere holdbare end flisegulve, eftersom de kan afslibes og opfriskes påny. Hertil kommer, at du kan lave om på trægulvets udseende med en forbedret efterbehandling. Gulve af træ kan selvsagt ikke høvles og slibes uendeligt. Kvalitets bræddegulve holder dog i lang tid, hvis gulvarbejdet er udført af en solid og dygtig gulvmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og billig gulvarbejde er kendemærket for vores forretning. Vi går interesserer os meget for fornuftige priser, kvalitet og billig gulvarbejde. For at opnå et tilfredsstillende resultat, foretager vi konstant et omhyggeligt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye trægulve kan være med til at danne et solidt og flot helhedsindtryk af hjemmet. Der er en række perspektiver inden for parket og plankegulve, hvor du kan du vælge iblandt flere forskellige forskellige typer og modeller.

Afslibning, afhøvling og udbedring af skadet gulv

renovering af trægulve giver din bolig nyt liv, og ellers forlænger det gulvets levetid. Før vi begynder gulvarbejde, laves et grundigt tjek af trægulvets tilstand. Kan trægulvet ikke afslibes eller forskønnes på anden måde, er en gulvafhøvling nødvendigt. Men i i reglen er en gulvafslibning rigelig. Hvis du ønsker et helt nyt gulv i hjemmet, er der talrige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi stå for Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi lytter til dine drømme og krav

Er du usikker på, hvad der er den rigtige overfladeløsning i dit hjem, giver vi forslag og gulvinspiration. Ved alle typer arbejde med trægulve tager vi en hel del hensyn, til blandt andet:

  • Tykkelse
  • Bredde
  • Robusthed
  • Holdbarhed

med udgangspunkt i dine ønsker, behov samt forventninger og krav.

Førend du bestemmer dig for, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt os for en snak og indhent en virkelig konkurrencedygtig pris.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote