Gulvafslibning – Gratis tilbud på gulvafslibning

Gulvafslibning får det bedste frem i dit trægulv

Gulvafslibning med den store gulvvalskmaskine. Gulvsliber igang med dagens arbejde. Her på billedet afslibes et trægulv.Et nyere trægulv i huset er kort og godt en del af husets ånd og atmosfære. Har du et ældre og efterhånden slidt trægulv, så skal du vide, at en gulvafslibning hurtigt og nemt forvandler dit gamle og triste trægulv så det kommer til at fremstå som nyt. En gulvafslibning fjerner hurtigt og sikkert de øverste par mm af trægulvets overflade, så træets originale trækvalitet og den fantastiske farve og duft af nyt træ vender tilbage.

Hvordan finder jeg den bedste gulvafslibning?

Gulvaflsibning og kantslibning hvor der benyttes 2 forskellige typer gulvslibemaskiner. En stor gulvvalsesliber og en håndholdt kantsliber. Gulv-specialisten er specialist i alle typer gulvafslibningPå internettet kan du finde mange firmaer, der tilbyder denne form for gulvservice, så det er bare at søge på ord som fx gulvafslibning eller gulvservice. Firmaerne og håndværkerne yder alle sammen en rigtig god gulvservice, der starter med rådgivning om lige præcis dit trægulv, dets placering i hjemmet eller kontoret, og endelig også hvordan du skal pleje dit nye afslebne trægulv.

God gulvservice betyder også, at du kan vælge at lade gulvafsliberen klarer hele arbejdet. Lige fra flytningen af dine møbler, til rengøring efter arbejdet og når møblerne skal stilles tilbage, hvor de kom fra.

Gulvbehandling – få gode råd

Når gulvet er afslebet, skal du afgøre med dig selv om du ønsker et naturligt og råt trægulv, eller om du ønsker at beskytte trægulvet mod snavs og slid, og du kan selvfølgelig også give det en farvetone. Alt det kan din gulvmand også hjælpe dig med at tage stilling til, så du får et trægulv, der holder sin smukke overflade i årevis.

Garanti på gulvafslibning

gulvafslibning af trægulver. Her ses en gulvmand igang med dagens gulvarbejde - en gulvafslibning. Du kan se den store pose som opsamler alt støvet. Benyt altid en fagmand når du skal have afslebet dine trægulve.Ved enhver form for gulvarbejde hos os får du som kunde en gulvgaranti. Hvad indeholder en gulvgaranti ved afslibning af trægulve? Det er en garanti som dækker alle former for efterbehandling i forbindelse med almindelig slitage og ælde. En gulvgaranti hos os er din sikkerhed for at gulvarbejdet udføres på en håndværksmæssig korrekt måde, imodsat fald dækker garantien på udført arbejde og på de materialer der benyttes.

OBS: Denne garanti dækker alt hvad der vedrører håndværk som ikke er udført korrekt hvilket betyder at de normale og almindelige krav der er til et trægulv bliver indfriet.

Gulvbranchens udfaldskrav

Trægulve er på samme vis om overflader på vægge, lofter og andre bygnings elementer nogle der skal leve op til visse krav. Det kan være krav til styrke planhed og udseende. Indenfor gulvbranchen kaldes disse krav udfaldskrav som er helt nøjagtig fastsat ved nøje bestemte målinger og tolerancer. I tilfælde hvor der er en tvist mellem gulvfirma og slutbruger står disse udfaldskrav til trone, hvor de også benyttes såfremt sagen går videre i retten. Endvidere benyttes de af syns- og skønsmænd ved tvist er. De præcise udfaldskrav bliver for omfattende at gå ind på her, men der kan i generelle vendinger siges:

“at en gulvafslibning skal have en pæn overflade uden synlige misfarvninger og slibespor.”

Dette skal foregå i medlys og almindelig øjenhøjde hvilket vil sige 1,60 m over gulvet og i en vinkel på 45 grader. Det vil med andre ord sige hvordan man visuelt ser gulvet i almindelig øjenhøjde og hvad man vil tænke over ved daglig brug af gulvet. Småridser hører derfor ofte ikke under udfaldskravene og vil derfor ikke kunne betragtes som rimelige for en reklamation.

Når gulvet betragtes i ståhøjde

Småskader fra gulvslibemaskinen som ses i knæhøjde, men ikke i ståhøjde, accepteres ikke som værende en rimelig reklamation. Om den enkelte gulvmand finder småridser acceptable for en omslibning er så et andet spørgsmål idet der er forskellig mening om dette spørgsmål. Ved en vel afslebet gulvflade kan der ikke ses småridser, og især ikke når gulvet har fået en eller anden form for gulvbehandling. Du kan se mere om dette på gulvbranchens hjemmeside. Jeg kan lige kort ridse nogle betingelser op for vores gulvgaranti:

Dette er ikke omfattet af garantien:

 • gulvsliber leje. En gulvslibemaskine til gør-det-selv gulvafslibning. Trygmærker efter stilethæle
 • Almindelig misligeholdelse
 • Huller
 • Selvforskyldte ridser og pletter
 • Fejlagtig brug af gulvvaskemidler
 • Spild af enhver form for væsker og kemi
 • Sivende vand eller væskter

Generelle retningslinier for vedligeholdelse:

 • Der må benyttes filtpuder unde møbler, herunder stoleben og bordben
 • Brug af gulvmåtter indenfor og udenfor yderdør
 • Gulvvask med hårdtopvredet gulvklud eller gulvmoppe
 •  Spildt vand og vasker ska fjernes med det samme
 • Misfarvninger som følge af lys og sollys.

Såfremt de generelle retningslinier for vedligholdelse ikke er fulgt dækker garantien ikke.

Forretningsbetingelser når gulvarbejde skal udføres

Endvidere har vi forretnings betingelser hvor der er krav til hvad der skal være opfyldt for at et gulvarbejde kan udføres håndværksmæssigt korrekt. Og for at gøre en lang historie kort er det noget med at der skal være strøm nok i boligen til at vi kan benytte vore gulvslibemaskiner, som udgangspunkt skal vi have 13 Amp stillet til rådighed i 2 faser. Men ikke dermed sagt at vi ikke kan udføre gulvafslibning med 10 Amp, og normalt er en autoriseret el installation en garanti nok for at der er strøm nok i boligen. Endvidere er det en nødvendighed at alle rum er ryddet for møbler og at alt andet indbo er afdækket støvtæt.

Gulvafslibning og støv – Hvor meget støver det?

Efter at gulvet er afslebet og lakeret kan der forekomme mindre støvpartikler og urenheder i gulvfladen og såfremt det er tilfældet er det fordi lakken trækker snavs op fra rillerne imellem gulvbrædderne. En anden vigtig ting er at der er stuetemperatur og det skal der gerne have været 2 – 3 dage i forvejen. Såfremt der er gulvvarme skal den være slukket 2 – 3 dage i forvejen. Endvidere må mindre støv- og lugtgener forventes i et vist omfang, og der er ingen garanti for at vores maskine kan komme til at ramme sokler, fejelister og fodpaneler ved et uheld. Affald fjernes kun såfremt vi umiddelbart kan komme af med det i en skraldesæk eller affaldscontainer i forbindelse med boligen. Sidst men ikke mindst er gulvfirmaet uden ansvar for gennemslibning af slidlaget på parket- eller lamelgulvet.