Fåborg har sin helt egen gulvmand her hos os

Fåborg med sine fine trægulve skal naturligvis have sit eget gulvfirma og gulvmand. Der er rigtig mange gulve i Fåborg som løbende trænger til en opfriskning på den ene eller anden vis. Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling er vores speciale og her kan vi hjælpe dig og rykke ud med relativ kort varsel. Som lokal gulvmand kender vi alle kroge af Fåborg og også rigtig mange trægulve. Så der er ingen der skal beskylde os for ikke at gøre fyn fin.

Gulvafslibning Fåborg

gulvafslibning fåborg, svendborg og på hele fyn. Odense og gulvafslibning hører lige som sammen. Efterbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller olieDu behøver blot at henvende dig til os såfremt du har et trægulv som skal afslibes i Fåborg, Svendborg, Nyborg eller andre steder på Fyn. Vi er et gulvfirma der kun beskæftiger sig med træ og trægulve. Det har været et bevidst valg fra starten at vi er specialist i behandling og renovering af trægulve. Træ har nemlig den egenskab at det passer rigtig godt til mange forskellige byggematerialer og ikke mindst andre gulvtyper. Her kan blandt andet nævnes en kombination af sort marmor og lyst egetræ, eller en lys natursten samt en mørk eksotisk træsort som for eksempel merbau, jatoba eller wenge.

NOTE: Disse løsninger er bare blot eksempler hvor klinker og fliser af forskellig slags også kan danne en smuk helhed sammen med et trægulv.

Fantasien har frit spil med hensyn til valg af gulvbehandling

Så det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvilke muligheder der er for at skabe en rigtig god gulvløsning i boligen, til glæde og gavn for hjemmets beboere. I denne fase hvor der skal vælges et nyt gulv eller en ny overfladeløsning til det eksisterende trægulv er ordet ‘gulvinspiration’ særdeles vigtig. De fleste kunder har en idé om hvad de ønsker, og det skal så omsættes til virkelighed. Her kommer vi som professionel gulvpartner ind i billedet, med vore rådgivning og vejledning hvad muligheder angår.

” Hvorfor ikke lade fantasien få frit spil i jagten på den hele perfekte gulvoverflade i hjemmet, “

Dine gulvdrømme bestemmer gulvbehandlingens art

Det er ofte sådan at vore kunder har en helt klar idé om hvordan de ønsker udseendet på deres trægulv, men har ikke gennemtænkt problematikker omkring rengøring, pleje samt vedligeholdelse. Det er vigtig at overveje nøje, om man har den fornødne tid der skal til for at rengøre og vaske sit trægulv, når det står råt og ubehandlet eller om det var en bedre løsning med et lakeret trægulve der er smudsafvisende samt let at rengøre og vedligeholde. Mulighederne er så utrolig mange at det kan være svært at få det nødvendigt overblik. Derfor er vi med til at hjælpe dig som kunde, og enhver henvendelse til os er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

fåborg gulvafslibning og efterbehandling med lak, lud, olie og sæbe. Voksbehandling er en rigtig god mulighed. På billedet ses et hvid olieret trægulv.

Bliv kunde hos os i Fåborg

Som kunde i Fåborg opnår du en masse kunde fordele her hos os. Gulvservicen er noget helt særligt her hos os. Du får nemlig mulighed for at være med i hele arbejdsprocessen og kodkende del processer. Forberedelse, grovslibning, mellemslibning, og finslibning samt den endelige afleveringsforretning hvor gulvarbejdet godkendes. Vi er altid klar til at hjælpe dig med en rigtig god gulvløsning som du bliver tilfreds med. Kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende snak, så er du godt på vej.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote